“Sturm der Liebe” in Ledegem

“Sturm der Liebe” in Ledegem
Leestijd: < 1 minuut

LDC De Kring organiseert Valentijnontbijt

Grote drukte in de vroege morgen op 8 februari in De Kring waar 55 ingeschrevenen aanschoven voor een tweede ontbijt (het eerste vond in november plaats), ditmaal in het teken van Valentijn. In tegenstelling tot de talrijke paraplu’s die in de hall aan het uitwenen waren, stapten we met een brede glimlach het dienstencentrum binnen.

En daar leek het wel een decor uit “Sturm der Liebe”. Rode (al of niet opgeblazen) hartjes overal, tot op de servetten toe en een opperbeste stemming die nog crescendo ging, ondanks (alweer) dat miezerige weertje buiten. Ook geen Sächertorte in Das Café am Weissen Rössel, maar wel een zeer uitgebreide ontbijttafel met onder meer geurende croissants, koffie- en chocoladekoeken. Allemaal heel uitnodigend en, hoe kon het anders, met veel liefde klaargemaakt door het koks- en keukenpersoneel van Rustenhove, dat, even terzijde, een Gault Millau-ster boven het kookfornuis heeft hangen in de categorie grootkeuken! “Nie gepupt”, zeggen we dan in Leeghem!

Valentijn moest dan nog wel enkele dagen op zich wachten, maar de lovebirds waren wel al op de afspraak. Het getjilp, gekwetter, gekakel moet tot in de aanpalende gemeenten te horen zijn geweest.

Iemand van de organisatie zei met een knipoog: “Volgende keer organiseren we zo’n ontbijt in de namiddag… we moeten dan niet zo vroeg opstaan!” Topidee en zeker origineel!

Avatar foto

Erik Den Hert

Één gedachte over ““Sturm der Liebe” in Ledegem

  1. Prachtig zie het echt voor me ! Zag ook de foto’s! Gezellige morgen en vooral er is over geschreven. Prachtig toch van Rustenhove, de kring en alle vrijwilligers maar ook aan de auteur van zoveel Leeghemse Avonturen !! Toppie !!!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *